Wedstrijdverslag N.V.S. E2 - S.P.S. E2

N.V.S. E2 - S.P.S. E2 (competitie)

VERLIES S.P.S. E2

We moeten vandaag uit tegen Nieuw Vossemeer voetballen. We zijn weer compleet,want Mascha Jansen is weer terug van een blessure. En we zijn heel blij dat ze weer terug is! De leiders besluiten dat we gaan spelen met acht spelers, zodat niemand wissel hoeft te staan. Want het weer is niet best, als we aan de wedstrijd beginnen.

We hebben al aangegeven,dat Nieuw Vossemeer een lastige ploeg is met veel kwaliteit. Na tien minuten staat het al 2-0 en we zijn de kluts een beetje kwijt. S.P.S. geeft teveel ruimte weg en daar maakt Nieuw Vossemeer dankbaar gebruik van. Dankzij Casper, die goed staat de keepen loopt de score niet verder op. We krijgen wel wat kansen, maar Tiemo en Noah stuitten steeds op de goede keeper van de tegenstander. Nieuw Vossemeer scoort nog drie keer, de ruststand is 5-0!

In de rust geven de leiders aan, dat er niet slecht wordt gevoetbald en dat we het niet moeten opgeven. De belangrijkste les uit de eerste helft: blijven overspelen, goed je man oppakken en niet door het midden uitverdedigen.

We gaan veel beter van start en S.P.S. krijgt het middenveld in handen, waar Joeri, Mascha en Naud heel goed spelen. Ook de verdedigers Milan en Mathijs staan goed verdedigen en Nieuw Vossemeer komt er niet meer aan te pas.

In de 30ste minuut scoort Tymo de 5-1. Helaas scoort Nieuw Vossemeer al snel de 1-6. Na een hele mooie aanval, die door Joeri wordt opgezet scoort Tiemo 2-6. Noah en Tiemo houden de verdedigers goed bezig en hierdoor komt er meer ruimte en kan Joeri de 6-3 en 6-4 scoren. Het slotakkoord is echter voor Nieuw Vossemeer; 7-4 en dat is ook de eindstand.

Alle spelers van de E2 verdienen een groot compliment, want we hebben veerkracht getoond. En verliezen hoort er ook bij!